5/26/2016

Kolme päivää jäljellä

Jokin aika sitten Erikan isä tuli käymään täällä tuoden Erikan pikkuveljen matkassaan. Hoidettiin yli-ihanaa Iiroa päivän ajan ja vietettiin tämän kanssa aikaa mm. uidessa. Käytiin toisella visiitillä Miramarissa, ja mukaan tarttui taas lisää vaatteita. Joka tiistai täällä Feria-alueella on markkinat, joilta saa ostettua niin laukkua kuin vaatteita, ruokaa ja leluja. Kaikkea tajuttoman halvalla. Ostettiin reilut kuusi kiloa hedelmiä ja kasviksia alle kympillä, ja ostin housut, sortsit ja maailman ihanimman mekon kympillä. Ei Suomesta saisi mitään näihin hintoihin. 
Viime viikonloppuna vietettiin mun synttäreitä, sillä täytin vihdoin sen kauan odotetun kahdeksantoista vuotta. Tytöt oli ostaneet mulle kakun ja vaikka mitä ihanaa ja vietettiin tyttöjen ja poikien kanssa sitten meillä iltaa, ja siitä suunnattiin Fuengirolan yöelämään. Mulla oli kruunu ja tytöillä pupunkorvat, ja kun astuttiin sisälle meidän vakkaribaariin, dj sanoi heti mikkiin, että onnitelkaas nyt synttärityttöä tanssilattialla. Seuraavanakin iltana mut muistettiin eilisen synttärityttönä, joka juhli taas. Täällä kaikki ovat vaan niin hauskoja ja mukavia. 
Tällä viikolla ei oikein olla muuta tehty, kuin vietetty aikaa poikien kanssa, onhan nää viimeisiä hetkiä. Oltiin maanantaina pelaamassa jalkapalloa ja eilen myös. Mun hyvä pelata kun kolme harrastajaa ja minä. Saatiin myös peliseuraa eräästä espanjalaisesta tytöstä myöhemmin. Ollaan käyty myös muutamana iltana uimassa, kun tuntuu, että merivesi olisi illalla lämpimämpää kuin ilma, ja futispelin jälkeen raikastava vesi kyllä kelpaa.
Tänään on torstai, joka tarkoittaa sitä, että kolme päivää kotiinpaluuseen, enkä ole valmis siihen. Eilen meinasi itku tulla kun ajattelin, että kohta sitä mennään takaisin. Tää paikka on niin ihana, ettei täältä halua pois. Aloin jo seuraamaan Facebookissa Espanjan asuntoja välittävää suomalaista, jos ehkä palaan tänne joskus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti