2/16/2015

Enjoy the little things


Jokaisella varmasti on niitä päiviä kun mikään ei kiinnosta. Sellasia päiviä kun kenenkään seura tai jutut ei kuulosta kivalta. Kun mikään ei yksinkertasesti tunnu miltään. Näinä päivinä sitä alkaa kelaamaan asioita ihan olan takaa ja miettii sitä mikä aiheuttaa sitä harmia elämään. Seuraavana päivänä, ainakin minä, sitä alkaa turhautumaan siihen pahan olon kantamiseen ja alkaa pohtia sitä, miksi edes on surullinen ja allapäin.
Pikkuhiljaa suru on vain yksi muiden tunteiden joukossa, ja päälle nousevat iloiseksi tekevät ajatukset. Aurinko, viime päivinä aurinko on ollut taivaalla myöhälle iltapäivään saakka, vielä viikko sitten sitä ei näkynyt ollenkaan. Tämän vuoksi myös tuntuu että kevät on lähellä. En malta odottaa sitä, että lumet sulavat pois ja tulee vihdoin kevät. Yksinä merkittävinä tekijöinä mun elämässä on kuitenkin ystävät. Tänne muuton jälkeen olen saanut kaverisuhteita luotua, joista jokainen on ainutlaatuinen ja täynnä halua tutustua ihmiseen syvemmin.
 Monelle herättää  närkästystä se, että kaveripiirini koostuu suurimmalta osaa pojista, tyttöjä tunnen vain luokaltani. Kyse kuitenkin on yksinkertaisesti siitä, että tulen toimeen poikien kanssa hyvin.

Tämän viikon pitäisi olla tsemppiviikko ennen lomaa, mutta kokeisiin lukeminen tuntuu jäävän hiukan vähemmälle muiden kiireiden vuoksi. Miten teillä viimoinen viikko ennen lomaa mahtaa kulua ?

4 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi! Kirjotat tosi ihanasti, varsinkin tässä postauksessa :)

    www.youtube.fi/user/imaginationeve

    VastaaPoista
  2. Wou, tosi vaikuttava kuva, ja sä muuten kirjotat hyvin!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tosi tutulta tuo mitä kirjoitit, mutta itsekään en jaksa olla allapäin pitkään, on vaan niin kivempaa olla iloinen! :)

    http://thebutterflygardens.blogspot.fi/

    VastaaPoista