11/13/2016

First week, Mansfield

Saavuimme viime viikon sunnuntaina Manchesteriin, josta meillä lähti minibussi kohti Mansfieldiä, Nottinghamshireen. Asumme Portland Collegella asuntolassa, joka tarkoitettu pääasiassa täällä opiskeleville ja kuntoutuville. Portland College on terveydenhoitopiirin "yksikkö", jossa kuntoutetaan pääasiassa autistisia nuoria ja aikuisia. Täällä meitä asuu me neljä Suomesta ja kaksi poikaa Saksasta. Asuntola on ihan viihtyisä, vaikkakin iltaisin käytävät ovat kuin suoraan kauhuelokuvasta. 
Ruoka täällä on suoranaista roskaa, ja edes cittarin kaltaisista isoista marketeista ei aina löydy tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Kaikkialla tarjotaan aina ranskalaisia tai muuta uppopaistettua ja rasvassa oikein haudutettua ruokaa. Kuvien annokset ovat koulun ruokalasta ostettuja, niillä kullakin oli hintaa 3,50 puntaa, eli noin neljä euroa. Koulun ruokalasta löytyy myös välipala-automaatteja, joissa on sipsejä ja suklaapatukoita, muttei mitään terveellistä. Myöskään ruokalasta ei voi ostaa mitään terveellistä. Kylmäkaapit ovat täynnä limsoja ja energiajuomia, vettä saa ostettua yhdellä punnalla ruokalasta, ja käytävillä on muutama vesiautomaatti.
Kävimme eilen illalla testaamassa Nottinghamin, viereisen kaupungin, yöelämän, joka osoittautui huikeaksi. Kävimme eräällä klubilla, johon sisäänpääsy oli 6 puntaa, ja sisällä oli neljä eri genrepuolta, joista suurin oli kaksikerroksinen, lähes liikuntahallin kokoinen, aivan valtava. Normaalin oluen sain 4,5punnalla ja halvimman shotin 3,5punnalla. Ilta oli hauska lukuunottamatta 20 minuutin bussimatkaa kyseiseen kaupunkiin ja takaisin.
Päivittelen Englannin kuulumisia enemmän ammatillisen blogini puolelle; http://unhair-emmi.blogspot.co.uk/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti